Jonna Huomo, työterveyshoitaja, mindfulness-ohjaaja ja metsäterveysvalmentaja

with Ei kommentteja

Leenan tulkinta oli raikas, lohdullinen ja voimauttava kokemus. Elämässäni on viimeiset vuodet ollut kovin tuulista ja myrskyisää, joten turvallisuuden ja toivon näkymät kaipasivat vahvistusta. Oli vaikea olla niin haavoilla ja hauras enkä osannut edes etukäteen odottaa, että saisin rauhan sen hetkiseen olotilaani, josta podin syyllisyyttä. Pysähtyneisyydellä oli kuitenkin tarkoituksensa, ja tämän tulkinta avasi kauniisti.

Tulkinnan kuvat ovat jääneet mieleen voimaksi ja inspiraatioksi ja niiden viesti on avautunut lisää ajan myötä. Sain tulkinnasta voimaa ja nostetta. Tunsin tulleeni lohdutetuksi ja kannatelluksi hyvin erityisellä tavalla. Sain uusia näkökulmia, ajatuksia ja ymmärrystä. Kuuntelin, itkin, nauroin. Lähdin tulkinnasta pää hyvällä tavalla pyörällä.

Leena on valtavan taitava tuomaan syviin, merkityksellisiin asioihin lämpöä ja kepeyttä. Suosittelen Leenan tulkintaa lämmöllä, erityisesti elämäntilanteisiin, joissa kaipaat vahvistusta ja toivoa tai silloin, kun tarvitset lomaa omista ajatuksistasi ja pään sisäisistä kiemuroista. Leenan tulkinnassa ne saavat terveen ravistuksen, lempeästi, ja samalla huomaat ja oivallat asioiden takana olevia vaikuttimia ja tarkoituksia.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin