Jaana Salmi, hyvinvointialan yrittäjä

with Ei kommentteja
Tänä kesänä olen valmennuksen ansiosta syvästi kokenut, mitä on olla itseni kanssa läsnä. Olla olemassa minua varten. Kun lapsesta lähtien, kasvatuksestani ja luonteestani johtuen, huomio on ollut aina ensin muissa ihmisissä, heidän toiveissaan ja tarpeissaan, nyt vihdoin olen kääntänyt huomioni itseeni. Tunnistan, tiedostan, tunnen omat tunteeni ja tarpeeni, sen mikä on mulle hyvä ja mikä ei ole. Ja valinnat teen sen mukaan. Kannattelen itseäni ja menen läpi tunteiden, seuraan intuitiotani. Olen oppinut huolehtimaan energioistani ja vaalimaan niitä ja opin yhä paremmin elämään terveessä feminiinisessä energiassa. Olemukseeni on tullut tasapainoa, iloa ja keveyttä ja elämääni monta pientä ja isoa ihmettä. On siis ollut yksi elämäni kauneimmista kesistä, ja syksyä kohti tämä nainen menee kiitollisena, innostuneena, odottavana, luottavana. Kiitos!
Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin