Irene Lännenpää, sairaanhoitaja

with Ei kommentteja

Valmennus ylitti odotukseni. Olen hoitotyössä ihmisten kanssa tekemisissä, mikä voi olla hyvin kuormittavaa, ja sain tähän todella paljon apua. En osannut odottaa saavani näin upeita tekniikoita käyttööni! Niitä voi oikeasti soveltaa jokapäiväiseen elämään ja ne tekevät arjesta keveämpää ja iloisempaa.

Pidin erityisesti Leenan rauhallisesta ja luonnollisesta esiintymistavasta ja siitä, että vaikka ollaan henkisten asioiden kanssa tekemisissä, pysytään kuitenkin jalat tukevasti maassa. Suosittelen valmennusta erityisesti heille, jotka uupuvat helposti työssään tai vuorovaikutustilanteissa sekä heille, jotka eivät ole vielä ymmärtäneet omaa arvoaan ja joihin muut ihmiset vaikuttavat liikaa. Lämmin kiitos Leena ihanasta antoisasta matkasta yhdessä. Oot ihan huippu opettaja!

 

 

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin