Mirella Haapakoski, tiiminvetäjä

with Ei kommentteja

Pysyin hyvin kärryillä aiheesta, josta en ollut aiemmin syvällisempää opetusta saanut, ja opetus tuntui luonnolliselta ja helpolta. Ihania, voimaannuttavia tekniikoita, joiden ansiosta saan itseni kerättyä omaan voimaan!

Olen huomannut, kuinka rauhassa pystyn nyt katsomaan asioita hieman etäämpää eikä jokainen kohtaaminen muiden kanssa tai toisten ihmisten tunteet mene ihon alle. Olen jättänyt murehtimisen vähemmälle ja antautunut luottamukselle entistä enemmän. Keskittymiseni on parempaa ja olo kevyempi. Oivalsin, että voin omalla toiminnallani muokata todellisuuttani valtavasti. Päästää irti minulle kuulumattomasta ja ottaa vastaan sen, mikä on tarkoitettu. Luottamus fiilikseen ja intuitioon vahvistui myös. Tunteet ja energiat eivät valehtele.

Pidin positiivisesta asenteestasi, sinun kanssa on helppo olla ja etätapaamiset sujuivat hyvin. Suosittelen valmennusta kaikille, jotka ovat halukkaita tekemään itsensä kanssa töitä kohti vaivattomampaa elämää, jossa on helpompi olla omassa voimassaan. Iso kiitos ja halaus, tästä on hyvä jatkaa!

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin