Eerika Syrjänen, johtava suunnittelija

with Ei kommentteja

Suosittelen Leenan Hyvät vibat -yksilövalmennusta lämpimästi. Minulle se on ollut koko vuoden ehdottomasti paras itseni hyväksi tekemä asia! Leena on hyvä, asiantunteva ja iloinen opettaja. Hän on koonnut itse oppimansa asiat nerokkaaksi pala kerrallaan muodostuvaksi kokonaisuudeksi, ja tilaa jäi myös kysymyksille ja keskustelulle. Huomasin tuloksia nopeasti. Kun viikot ja harjoituskerrat etenivät, innostukseni vain kasvoi! On ollut huikea huimata, miten paljon olen itse muuttunut lyhyessä ajassa ja kuinka vanhat ajatusmallit ovat hellittäneet otettaan. En ole enää vanhojen kaavojen ansassa vaan elämäni on omissa käsissäni.

 

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin