TIETOSUOJASELOSTE
Rekisterinpitäjä

HYVÄT VIBAT, Y-tunnus 2677321-2

Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki

 

Yhteyshenkilö

Leena Siitonen

0400 380 710

leena@hyvatvibat.fi

 

Kunnioitan asiakkaitteni yksityisyyttä ja haluan suojella ja hallita tietojasi asianmukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelen tietojasi etkä löydä vastausta seuraavista tiedoista, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen leena@hyvatvibat.fi, kirjoittaa minulle osoitteeseen Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki tai soittaa numeroon 0400 380 710.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tulkintojen, valmennuksien, koulutusten ja tapahtumien yhteydessä pyydän nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ilmoittautumista ja yhteydenpitoa varten. Uutiskirjettä varten säilytän nimesi ja sähköpostiosoitteesi pitääkseni sinut ajan tasalla toiminnastani. Sinulla on oikeus poistua uutiskirjelistaltani milloin tahansa painamalla ”unsubscribe from this list” -linkkiä uutiskirjeen lopussa tai ottamalla minuun yhteyttä. Verkkokaupan tilausten yhteydessä pyydän nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tilauksen toimitusta ja laskutusta varten. En luovuta, myy, siirrä tai vaihda henkilötietojasi ulkopuolisille enkä käytä tietojasi profilointiin.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään tuotteen tai palvelun tilaamisen yhteydessä ja tapahtumissa.

 

Rekisterin suojaus

Tiedot ovat sähköisessä muodossa ja ne säilytetään Hyvien Vibojen tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi.

 

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Sinulla on oikeus tarkastaa maksutta sinua koskevat, henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Sinulla on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista ja tietojesi poistamista. Lisäksi sinulla on oikeus kieltää itseäsi koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Kaikkien näiden pyyntöjen toteuttamiseksi sinun tulee olla yhteydessä yllä mainittuun yhteyshenkilöön.