Leena Siitonen
Hyvät Vibat
Mäkelänkatu 45
00550 Helsinki
leena@hyvatvibat.fi
0400 380 710
Näin löydät paikalle

Hyvien Vibojen viihtyisä vastaanotto sijaitsee Helsingin Vallilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistössä Mäkelänkatu 45 on kolme rakennusta, joista vastaanottoni sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä, katutasossa. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Vastaanoton edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja (vyöhyke 2).

Ajanvaraus ja maksu

Intuitiivisen tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 120 €. Varaa aika tulkintaan ajanvarauskalenterista, osoitteesta leena@hyvatvibat.fi tai numerosta 0400 380 710. Maksuvälineinä paikan päällä käyvät pankkikortti, luottokortti ja käteinen.

Liian kaukana?

Ei hätää: voit tilata Skype-tulkinnan tai -valmennuksen Hyvien Vibojen verkkokaupasta suoraan kotisohvallesi, missä oletkin. Tulkinnat ja valmennukset onnistuvat mainiosti myös etänä!

Onko kiinnostuneita useampi? Järjestätkö tapahtuman?

Luennoin, koulutan ja ohjaan workshoppeja myös erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Toimin ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta vierailen mielelläni muuallakin. Ota yhteyttä niin sovitaan asiasta!

Anna hyviä viboja lahjaksi!

Intuitiivinen tulkinta on kaunis ja koskettava lahja. Ilahduta ystävääsi ja osta hänelle tulkinta lahjaksi Hyvien Vibojen verkkokaupasta!

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!


Nimesi:

Sähköpostisi:

Puhelinnumerosi:

Viestisi: