Leena Siitonen
Hyvät Vibat
Mäkelänkatu 45
00550 Helsinki
leena@hyvatvibat.fi
0400 380 710
Näin löydät paikalle

Hyvien Vibojen viihtyisä vastaanotto sijaitsee Helsingin Vallilassa loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Kiinteistössä Mäkelänkatu 45 on kolme rakennusta; vastaanottoni sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä rakennuksessa katutasossa. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Vastaanoton edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja (vyöhyke 2).

Ajanvaraus ja maksu

Intuitiivisen tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 110 €. Varaa aika tulkintaan ajanvarauskalenterista, osoitteesta leena@hyvatvibat.fi tai numerosta 0400 380 710. Maksuvälineinä paikan päällä käyvät pankkikortti, luottokortti ja käteinen.

Liian kaukana?

Ei hätää: voit tilata Skype-tulkinnan Hyvien Vibojen verkkokaupasta suoraan kotisohvallesi, missä ikinä oletkin. Tulkinta onnistuu mainiosti myös etänä!

Onko kiinnostuneita useampi? Järjestätkö tapahtuman?

Luennoin, koulutuan, ohjaan workshoppeja ja teen tulkintoja ryhmille myös paikan päällä ja erilaisissa tapahtumissa. Toimin ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta vierailen mielelläni muuallakin. Ota yhteyttä niin sovitaan asiasta!

Anna hyviä viboja lahjaksi!

Intuitiivinen tulkinta on kaunis ja koskettava lahja. Ilahduta ystävääsi ja osta hänelle tulkinta lahjaksi Hyvien Vibojen verkkokaupasta!

Ota yhteyttä!

Nimesi:

Sähköpostisi:

Puhelinnumerosi:

Viestisi: