INTUITIO TÖISSÄ -KOULUTUS

Intuitio töissä -koulutuksessa perehdytään intuition käyttöön työelämässä ilman mystiikkaa ja keijupölyä.

Ajattelemme usein turhan kapeasti ja torjumme liialla järkeilyllä intuition meille tuoman syvän ja monipuolisen tiedon. Koulutuksessa avaudumme intuition äänelle ja toimintatavoille, valjastamme sisäisen tiedon paremmin käyttöömme ja pohdimme, miten intuitiotaan voi kehittää.

Intuitio töissä -koulutus lisää rohkeutta ja taitoa kuulostella ja ymmärtää omaa intuitiotaan ja luottaa siihen. Intuition rohkeampi käyttö tekee työpaikasta avoimemman, luovemman ja innovatiivisemman uuden ajan työpaikan, jossa ollaan herkkiä äänettömille signaaleille ja sille, mihin milloinkin kannattaa tarttua parhaiden tulosten saamiseksi.

Painopiste on pienissä mutta tärkeissä oivalluksissa ja muutoksissa, joiden ansiosta oman intuition ääni on helpompi tunnistaa ja ottaa käyttöön. Intuition ohjauksessa on helpompi ideoida, innostua ja huomata, mitä ajassa liikkuu juuri nyt.

Intuitio töissä -koulutuksessa

 • perehdytään intuitioon – mitä se on ja mitä se ei ole
 • oivalletaan intuition huikea potentiaali
 • tunnistetaan intuition toimintatavat
 • avaudutaan omalle intuitiolle
 • löydetään itselle luontevia tapoja käyttää intuitiota työelämässä
 • vahvistetaan luottamusta omaan intuitioon
 • luodaan yhdessä intuition käyttöön kannustavaa ilmapiiriä

Intuitio töissä -koulutus soveltuu niin tiimipalaveriin, koulutuspäivään kuin osaksi virkistyspäivän ohjelmaa. Koulutuksen kesto ja hinta sovitaan tilanteen mukaan.

 

HYVÄT VIBAT TYÖYHTEISÖSSÄ -KOULUTUS

Hyvät Vibat työyhteisöissä -koulutus luo työpaikoille kannustavaa, iloista ja inspiroivaa ilmapiiriä, kohentaa yhdessä tekemisen kulttuuria ja nostaa yhteishenkeä. Se tekee työyhteisöstä paremman fiiliksen työpaikan, jossa jokainen työntekijä kokee olevansa arvostettu ja tärkeä.

Koulutus lisää rohkeutta ja taitoa kuulostella ja ymmärtää niin itseään kuin toisiakin positiivisen kautta ja herättelee huomaamaan, miten me jokainen voimme omalla energiallamme olla luomassa myönteisempää ja mielekkäämpää työpaikan arkea.

Painopiste on pienissä mutta tärkeissä oivalluksissa ja muutoksissa, joiden ansiosta stressaantunut säätäminen jää vähemmälle ja asiat sujuvat joustavammin. Silloin on helpompi alkaa edetä yhdessä kohti avoimempaa, hyväntuulisempaa ja motivoituneempaa työpaikkakulttuuria.

Hyvät Vibat työyhteisössä -koulutuksessa

 • tunnistetaan omia vahvuuksia
 • opetellaan aidosti arvostamaan itseä ja toisia
 • löydetään turhan stressaamisen tilalle rauhallisempi ote
 • haetaan sallivampia ajattelu- ja toimintatapoja
 • etsitään rakentavaa suhtautumista haasteisiin ja hankaluuksiin
 • vahvistetaan onnistumisen kokemuksia
 • oivalletaan työn ilon tärkeys
 • luodaan yhdessä hyvän fiiliksen ja innostuksen ilmapiiriä.

Hyvät Vibat työyhteisössä -koulutus soveltuu niin tiimipalaveriin, koulutuspäivään kuin osaksi virkistyspäivän ohjelmaa. Koulutuksen kesto ja hinta sovitaan tilanteen mukaan.

 

Hyvien vibojen koulutukset työyhteisöille ovat innostavia ja persoonallisia juuri sinun ja työyhteisösi tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia. Ne tarjoavat runsaasti inspiraatiota, oivalluksia ja työkaluja, jotka tekevät työpaikan arjesta sujuvampaa, myönteisempää ja mielekkäämpää.   
Valitse työyhteisöllesi sopiva koulutus, luento tai luentopaketti ja kysy tarjous leena@hyvatvibat.fi.

 

LUENNOT JA LUENTOPAKETIT

Hyvien Vibojen inspiroivat ja rohkaisevat puheenvuorot sopivat loistavasti eri tilaisuuksiin antamaan oivalluksia, laajentamaan ajattelua ja kirkastamaan oman energian ja myönteisen asenteen merkitystä työympäristössä.

Valmiit luentopaketit:

Intuitio töissä

Hyvien vibojen työyhteisö

Työyhteisön energiankohennus

Stressaamisesta työn iloon

Myötätunnon voima töissä

Luentojen ja luentopakettien kesto ja hinta sovitaan tilanteen mukaan.

Luennoista  on saatavana myös kolmen kerran luentopaketti. Kun tilaat 3 kerran luentopaketin, voimme käyttää Lempeän elämän käsikirjan tekstejä ja harjoituksia tukemaan ja inspiroimaan osallistujia ohjatusti luentojen välillä.

 

LEMPEÄN ELÄMÄN KÄSIKIRJA SÄÄTÄJILLE

Runsaasti harjoituksia ja tehtäviä sisältävä Lempeän elämän käsikirja säätäjille täydentää loistavasti Hyvät vibat työyhteisössä -koulutuksia ja luentoja. Se auttaa syventämään koulutusten sanomaa ja etenemään käytännössä kohti leppoisampaa, iloisempaa ja kannustavampaa ilmapiiriä.

Kun tilaat minkä tahansa Hyvät vibat työyhteisössä -koulutuksen, työpajan tai luennon, voit samalla tilata osallistujille haluamasi määrän Lempeän elämän käsikirjaa säätäjille edulliseen yrityspakettihintaan.

Kaikki koulutukset ja luennot räätälöidään juuri sinun ja työyhteisösi tarpeisiin. Kysy tarjous leena@hyvatvibat.fi.