Maria L

with Ei kommentteja
Valmennus vastasi odotuksiani ja monella tapaa ylitti ne. Oli ihanaa vain mennä virran mukana ja yllättyä positiivisesti joka kerta siitä, mitä valmennussessio halusikaan tuoda tullessaan kulloiseenkin tilanteeseeni! Valmennus toi perspektiiviä haastavien ihmisten kanssa tekemisissä olemiseen. En enää ime muiden ihmisten energioita ollenkaan samalla lailla kuin ennen. Olen rauhallisempi ja tietoisempi, ja osaan pitää raskaan ja kielteisen energian helposti itsestäni loitolla.

Erityisesti pidin hyväksyvästä, empaattisesta ja informatiivisesta opetustavastasi. Valmennukseen oli aina todella mukava tulla ja sain olla siellä rauhallisin ja luottavaisin mielin. En koskaan kokenut tulevani arvostelluksi siitä, millainen minun pitäisi olla tai mikä minussa tai tekemisessäni on viallista tai puutteellista.

Parasta oli huomata, miltä värähteen nouseminen tuntuu omassa arjessa kehollisesti ja mielen tasolla. Energiatyöskentelyyn paneuduttiin hyvin konkreettisesti ja ymmärrettävästi, ja sen tuoma hyvä fiilis on nyt joka päivä arjessa mukana!
Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin