Katri Korhonen, sosionomi ja ohjaaja:

with Ei kommentteja

Kun ilmoittauduin valmennukseen, minulla oli halu oppia kuuntelemaan intuitiotani ja löytämään tarkoitukseni, eli mitä olen tullut maan päälle tekemään. Olin myös erittäin väsynyt työssäni.

Yllätyin siitä, että minun tulee tehdä päivittäin konkreettista työtä energioideni ja värähtelytasoni eteen. Huomaan jälkeenpäin odottaneeni, että kaikki ikään kuin annettaisiin minulle valmiina, korkeat värähtelyt jne. Oivalsin, että siten henkiset lainalaisuudet eivät toimi.

Valmennuksen edetessä askel askeleelta huomasin kasvavani pikkuhiljaa. Ymmärrän nyt, miten tärkeää on suojella itseäni ympärillä olevilta energioilta, hälinältä, kiireeltä, mediasaasteelta jne. Olen rauhoittunut paljon. Keskityn omaan hyvinvointiini enkä muista, että olisin sittemmin ajanut itseäni uuvuksiin. Olen oppinut kuuntelemaan kehoani ja luottamaan intuitiooni; en pähkäile.

Koin valmennuksen aikana isoja myönteisiä muutoksia työelämässäni, itsessäni ja arjessani. Parasta oli saada varmuus siitä, että minussa on kaikki vastaukset. Oivalsin myös, että minuun ei tarvitse enää pakottaa itseäni mihinkään. Nyt elän täydemmin ja konkreettisemmin tätä elämää. Iso kiitos sinulle tästä matkasta ja saamastani opastuksesta!

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin