Leena Siitonen • Hyvät Vibat
Mäkelänkatu 45 • 00550 Helsinki
leena@hyvatvibat.fi • 0400 380 710
Näin löydät paikalle

Hyvien Vibojen viihtyisä vastaanotto sijaitsee Helsingin Vallilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Mäkelänkatu 45, katutasossa (Brokadi-ravintolan vieressä). Sisäänkäynti on kadun puolelta. Paikalle pääsee kätevästi raitiovaunuilla 1 ja 7 ja kaikilla Mäkelänkatua kulkevilla busseilla. Vastaanoton edestä löytyy myös aina parkkipaikkoja (vyöhyke 2). Vastaanotollani ei työskentele minun lisäkseni muita, joten sinne on aina turvallista tulla.

Ajanvaraus ja maksu

Intuitiivisen tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 120 € (sis. alv 24 %). Varaa aika ajanvarauskalenterista tai sähköpostilla osoitteesta leena@hyvatvibat.fi.

Maksuvälineinä paikan päällä käyvät pankkikortti, luottokortti ja käteinen.

Hyvät Vibat -energiavalmennukset® ja konsultaatiot maksetaan sovitusti etukäteen Hyvien Vibojen verkkokauppaan.

Liian kaukana?

Ei hätää: tulkinnat, valmennukset ja konsultaatiot onnistuvat mainiosti myös etänä! Varaa aika etätulkintaan ajanvarauskalenterista tai leena@hyvatvibat.fi ja maksa ajanvarauksen yhteydessä Hyvien Vibojen verkkokauppaan.

Onko kiinnostuneita useampi? Järjestätkö tapahtuman?

Luennoin ja teen tulkintoja myös erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Toimin ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta vierailen mielelläni muuallakin. Ota yhteyttä niin sovitaan asiasta!

Anna hyviä viboja lahjaksi!

Intuitiivinen tulkinta on kaunis ja koskettava lahja. Ilahduta ystävääsi ja osta hänelle tulkinta lahjaksi Hyvien Vibojen verkkokaupasta!

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!


    Nimesi:

    Sähköpostisi:

    Puhelinnumerosi:

    Viestisi: