Kaipaatko syväluotaavaa peilausta, lempeää tukea ja selkeyttä? Anna intuitiivisen tulkinnan voimauttaa, kirkastaa suuntaa ja ohjata sinua eteenpäin!

Intuitiivinen tulkinta on inspiroiva ja voimauttava sukellus syvälle sisimpääsi. Se auttaa sinua saamaan uudelleen yhteyden aitoon itseesi ja herättelee huomaamaan sen, mikä on jo olemassa sinussa, mutta mitä et ehkä juuri tällä hetkellä näe.

Intuitiivisessa tulkinnassa virittäydyn tietoisesti taajuudellesi ja luen energiaasi. Sanoitan sielusi viisaat viestit sinulle tähän hetkeen ja tarkastelen rakkaudella kasvuprosessiasi, sielun tason opetuksiasi ja potentiaaliasi – kaikkea sitä, mitä parhaillaan käyt läpi.

Intuitiivinen tulkinta selkiyttää polkuasi ja tukee sinua kasvussasi. Sen ansiosta sinun on helpompi tiedostaa voimavarasi ja vahvuutesi, mutta myös mielesi luomat turhat esteet, pelot ja rajoittavat uskomukset.

Vastaukset ovat jo sisälläsi; tulkitsijana autan sinua vain avautumaan niille.

Intuitiivinen tulkinta kannustaa, rohkaisee ja opastaa oikeaan suuntaan. Se nostaa näkyväksi aiheet, jotka kaipaavat huomiota elämässäsi juuri nyt, ja valaa rohkeutta kasvuun ja muutokseen.

Puolitoista tuntia kestävä intuitiivinen tulkinta alkaa syvällä, kattavalla katsauksella tämän hetken energioihisi ja tilanteeseesi. Sen jälkeen keskitymme juuri sinulle tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin eri elämänalueilla. Lopuksi saat tasapainottavan energiahoidon, joka auttaa sinua luopumaan vanhasta ja avautumaan uuden vastaanottamiselle.

Intuitiivinen tulkinta ei ole ennustamista eikä anna kysymyksiin valmiita vastauksia. Sen sijaan se auttaa sinua kuuntelemaan ja ymmärtämään tietoisemmin sielusi viisaita viestejä.

Tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta: 120 € (sis. alv 24%).

Voit halutessasi tehdä muistiinpanoja tai äänittää tulkinnan. Tietoa tulee paljon ja usein tulkinnasta aukeaa ajan myötä uusia tasoja, joten siihen voi olla mukava palata myöhemminkin.

Hyvien Vibojen viihtyisä vastaanotto sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Vallilassa.

Kun valitset tulkinnan paikan päällä: varaa aika ajanvarauskalenterista ja maksa ajanvarauksen yhteydessä (voit antaa maksaessasi joko pankki- tai luottopuolen numeron) tai paikan päällä pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

Intuitiivinen tulkinta onnistuu loistavasti myös etänä Skypen tai Zoomin kautta.

Kun valitset etätulkinnan: varaa aika ajanvarauskalenterista ja maksa ajanvarauksen yhteydessä (voit antaa maksaessasi joko pankki- tai luottopuolen numeron).

Jos ajanvarauksessa on ongelmia, et löydä sopivaa aikaa tai sinulla on muuta kysyttävää, otathan yhteyttä leena@hyvatvibat.fi. Vastaan ilolla viestiisi!

Kaipaatko tukea, selkeyttä ja ohjausta tietyllä elämänalueella? Tulkinnassa voidaan keskittyä myös yhteen sinulle ajankohtaiseen aiheeseen: naiseuteen, uraan, vaurauteen tai ihmissuhteeseen.

URATULKINTA

Uratulkinnassa keskitymme uraasi: potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja haasteisiisi työelämässä. Selkiytämme ominaislaatuasi ja sitä, mikä on juuri sinulle luontevin tapa toimia yrittäjänä tai urallasi. Tarkastelemme, mitä ominaisuuksiasi voisit hyödyntää rohkeammin, mitä kehittää itsessäsi ja mikä ehkä estää etenemistäsi tällä hetkellä. Tulkinta ohjaa sinua ottamaan ainutlaatuiset kykysi ja lahjasi käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla.

NAISEUSTULKINTA

Onko sinun vaikeaa antaa naisenergiasi virrata vapaasti, rohkeasti ja luonnollisesti? Usein asetamme naiseudellemme turhia vaatimuksia ja rajoituksia. Naisenergia on luovaa ja voimakasta, mutta sen vahvuus löytyy intuitiivisuudesta, herkkyydestä, avoimuudesta ja vastaanottavaisuudesta eikä miesenergialle tyypillisestä suoraviivaisesta porskuttamisesta. Tule löytämään oma tapasi olla upea, viisas ja rohkea nainen!

VAURAUSTULKINTA

Luotko elämääsi turhaan niukkuutta omilla uskomuksillasi? Vauraustulkinnassa kirkastamme suhdettasi vaurauteen ja vastaanottamiseen ja tarkastelemme, miten voit alkaa luoda runsautta elämääsi omilla valinnoillasi ja asenteellasi. Rahan ei tarvitse olla välttämätön paha, joka ansaitaan kovalla puurtamisella. Se voi myös olla vaivatta virtaavaa energiaa, jonka toivotat tervetulleeksi luottavaisesti ja ilolla! Tulkinta avaa uusia näkökulmia vaurauteen ja runsauteen kaikilla tasoilla.

SUHDETULKINTA

Sukset ristissä? Suhdetulkinnassa perehdytään suhteeseen sinun ja valitsemasi toisen henkilön välillä: mikä teitä yhdistää, mihin taas helposti kompastutte? Miten kommunikoitte? Millaisia opetuksia suhteeseen sisältyy ja miten suhdetta voisi kehittää? Suhdetulkinta selkiyttää suhteen haasteita, mahdollisuuksia ja dynamiikkaa ja ennen kaikkea suhteen syvempää merkitystä omassa kasvussasi.

Haluatko ilahduttaa ystävääsi kauniilla ja koskettavalla lahjalla? Osta hänelle tulkinta lahjaksi Hyvien Vibojen verkkokaupasta!