Etsitkö suuntaa, inspiraatiota ja ohjausta? Kaipaatko eheyttä, vahvistusta tai selkeyttä? Anna intuitiivisen tulkinnan tukea sinua kasvussasi, kirkastaa ajatuksiasi ja ohjata lempeästi eteenpäin!

Intuitiivinen tulkinta vie sinut lempeästi syvälle sydämeesi, tunteisiisi ja mieleesi. Se auttaa sinua saamaan uudelleen yhteyden todelliseen itseesi ja herättelee huomaamaan sen, mikä on jo olemassa sinussa, mutta mitä et ehkä juuri tällä hetkellä näe.

Tulkinnassa sukellan sisäiseen maailmaasi ja nostan sieltä intuitiivisesti esiin aiheita, jotka ovat tärkeitä ja ajankohtaisia elämässäsi juuri nyt.

Tulkinta lisää itsetuntemustasi, kirkastaa ajatuksiasi ja avaa uusia näkökulmia. Se on kaunis ja voimauttava sisäinen matka, jonka ansiosta sinun on helpompi tiedostaa voimavarasi ja vahvuutesi, mutta myös mielesi luomat turhat esteet ja rajoittavat uskomukset.

Vastaukset ovat jo sisälläsi; tulkitsijana autan sinua vain näkemään ne.

Intuitiivisessa tulkinnassa on yksinkertaisesti kyse energian lukemisesta. Siinä ei ole mitään mystistä tai pelottavaa vaan se on täysin luonnollista, Me kaikki – sinä, minä ja koko maailmankaikkeus – koostumme energiasta ja myös luemme vaistomaisesti  energiaa, tosin usein tiedostamattamme.

Tulkinnassa virittäydyn aaltopituudellesi tietoisesti. Kartoitan selkeästi ja ymmärrettävästi tämänhetkistä tilannettasi, kasvuprosessiasi, ajatusmallejasi, tunnemaailmaasi, voimavarojasi ja mahdollisia esteitä etenemisesi tiellä.

Intuitiivinen tulkinta inspiroi, eheyttää, tukee, rohkaisee ja opastaa oikeaan suuntaan. Se voi myös avata lempeästi oven muutokseen.

Puolitoista tuntia kestävä tulkinta alkaa yleiskatsauksella tämän hetken tilanteeseen. Sen jälkeen keskitymme juuri sinulle tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin eri elämänalueilla. Lopuksi saat tasapainottavan energiahoidon, joka auttaa sinua luopumaan vanhasta ja avaa uuden vastaanottamiselle.

Kyse on omasta energiastasi, joten tulkinnassa esiin nousevat asiat ovat sinulle usein jo jollain tasolla tuttuja. Tulkinta ei ole ennustamista eikä anna valmiita vastauksia vaan ohjaa sinua kohtaamaan tietoisemmin sisimpäsi viestit ja niihin viisauden.

Kaipaatko tukea, selkeyttä ja ohjausta tietyllä elämänalueella? Tulkinnassa voidaan keskittyä myös yhteen sinulle ajankohtaiseen aiheeseen: naiseuteen, uraan, vaurauteen tai ihmissuhteeseen.

NAISEUSTULKINTA

Joskus voi olla vaikeaa tunnistaa oma naisenergiansa ja käyttää sitä vapaasti, rohkeasti ja luonnollisesti. Saatamme kokea olevamme vääränlaisia tai asettaa omalle naiseudellemme turhia vaatimuksia tai rajoituksia. Naisenergia on luovaa ja voimakasta, mutta naiseuden voima kukoistaa usein intuitiivisuudessa, yhteistyössä, monimuotoisuudessa ja herkkyydessä eikä miesenergialle tyypillisessä suoraviivaisessa porskuttamisessa. Tule löytämään oma tapasi olla upea, viisas ja vahva nainen!

URATULKINTA

Uratulkinnassa keskitymme uraasi: potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja haasteisiisi työelämässä. Selkiytämme ominaislaatuasi ja voimavarojasi ja kartoitamme, mikä on juuri sinulle luontevin tapa toimia yrittäjänä tai edetä urallasi. Tarkastelemme myös, mitä ominaisuuksiasi voisit hyödyntää rohkeammin, mitä kehittää itsessäsi ja mikä mahdollisesti estää etenemistäsi tällä hetkellä. Tulkinta ohjaa sinua ottamaan ainutlaatuiset kykysi ja lahjasi käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla.

VAURAUSTULKINTA

Vauraustulkinnassa kirkastetaan suhdettasi vaurauteen: sitä, miten luot rikkautta ja runsautta elämääsi omilla valinnoillasi, uskomuksillasi ja asenteellasi. Rahan ei tarvitse olla välttämätön paha tai jotain, joka ansaitaan kovalla puurtamisella. Se voi myös olla luoksesi vaivatta virtaavaa energiaa, jonka toivotat ilolla tervetulleeksi! Vauraustulkinnassa selkiytetään myös vastaanottamisen teemaa, jonka juuret ovat usein syvällä itsen arvostamisessa. Tulkinta avaa vaurauteen uusia näkökulmia ja herättelee muuttamaan siihen liittyviä rajoittavia uskomuksia.

SUHDETULKINTA

Suhdetulkinnassa perehdytään ihmissuhteeseen sinun ja valitsemasi toisen ihmisen välillä: mikä teitä yhdistää, mihin taas helposti kompastutte? Miten kommunikoitte? Millaisia opetuksia suhteeseen sisältyy ja miten suhdetta voisi kehittää? Suhdetulkinta selkiyttää suhteen haasteita ja mahdollisuuksia: sitä, miten odotuksenne, tunne-elämänne ja asenteenne eroavat toisistaan sekä sitä, mikä välillänne on samankaltaista. Myös suhteen dynamiikka, pinnan alla olevat lataukset ja suhteen syvempi tarkoitus kirkastuvat.

Tulkinnan kesto: 90 min
Tulkinnan hinta: 120 € (sis. alv 24%)
Varaa aika tulkintaan Hyvien Vibojen ajanvarauskalenterista!

Hyvien Vibojen viihtyisä vastaanotto sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Vallilassa.

Voit myös ostaa Skype-tulkinnan Hyvien Vibojen verkkokaupasta suoraan kotisohvallesi.

Ilahduta ystävääsi kauniilla ja koskettavalla lahjalla ja tilaa hänelle tulkinta lahjaksi Hyvien Vibojen verkkokaupasta!