s

Esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa. Voit tilata sen Hyvien Vibojen verkkokaupasta.

Joskus (okei, usein) on vaikeaa olla itselleen lempeä.

Arki nyt vain tuppaa olemaan melkoista säätämistä. Täytyy saada projektit valmiiksi, pysyä aikataulussa ja yrittää pitää homma hanskassa.

Vaadimme itseltämme suoritamme, yritämme olla täydellisiä, turhaudumme ja koemme riittämättömyyttä.

Emme millään meinaa uskoa olevamme riittäviä ja ihania juuri sellaisina kuin olemme, ponnistelematta.

Sen sijaan, että luottaisimme elämään ja rentoutuisimme, yritämme pitää kaikki langat käsissämme. Koemme, että meidän on ehdittävä ja saatava mahdollisimman paljon aikaan, jotta elämämme olisi arvokasta ja jotta olisimme onnellisia.

Hmmmm.

Elämä voisi sujua myös paljon lempeämmin.
Mitä jos malttaisimme arjen pyörityksessäkin olla itsellemme vähän kiltimpiä?
Mitä jos suorittamisen sijaan avautuisimme ilolle ja luottamukselle, vaatimisen sijaan sallisimme ja ankaruuden sijaan rakastaisimme itseämme?

Lempeän elämän käsikirja säätäjille auttaa ottamaan askeleita kohti itsen hyväksymistä, aitoutta, iloa ja lempeyttä.

Sen opastuksella rauhoitut kuulostelemaan sydäntäsi, muistat sisäisen viisautesi ja löydät uudelleen luottamuksen itseesi.

Kirja ohjaa pois ankaruuden, vaatimuksien, kiireen ja suorittamisen kierteestä iloisempaan, mielekkäämpään ja sallivampaan elämään.

Jokaisen luvun lopusta löytyvä Kohti lempeää elämää -harjoitusosio auttaa sinua syventämään kirjan sanomaa itsellesi ja etenemään käytännössä kohti leppoisampaa ja rennompaa arkea.

Tilaa Lempeän elämän käsikirja säätäjille Hyvien Vibojen verkkokaupasta.

 

Kirjasta sanottua