Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, intuitiivinen näkijä ja kirjailija.

Kirjoitan, koulutan ja luennoin henkisen kasvun aiheista ja teen henkilökohtaisia intuitiivisia tulkintoja vastaanotollani Vallilassa. Esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja näin ja koin energioita voimakkaasti. Pelästyin kuitenkin omaa intuitiivisuuttani ja halusin olla kuten muutkin.

Niinpä kadotin vähitellen arjen pyörityksessä kaikkein tärkeimmän: yhteyden oman sisäiseen ohjaukseeni, valooni ja voimaani. 

Kun lopulta löysin tieni meditaatiokurssille, tuntui kuin olisin tullut kotiin.

Heittäydyin innokkaasti henkisyyden opiskeluun; janosin tietoa. Halusin ymmärtää, mistä elämässä oikein on kyse, kuka olen ja miksi olen täällä.

Opiskelin intensiivisesti vuosien ajan ja tein pitkiä henkisiä matkoja eri puolille maailmaa. Pala palalta purin rajoittavia käsityksiäni, pelkojani ja uskomuksiani. Itkin, kiukuttelin ja vastustin; opin, oivalsin ja hihkuin riemusta, kun ymmärsin jotain elämää suurempaa.

Vähitellen löysin valon, ilon, luottamuksen ja rakkauden sisältäni. Muistin, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään.

Olin valmis luopumaan ankaruudesta itseäni ja elämää kohtaan ja avautumaan uudelle lempeämmälle, kauniimmalle ja merkityksellisemmälle tavalle elää.

Oivalsin myös, ettei intuitiivisuudessani ollut mitään pelottavaa. Sehän oli vain työkalu, jonka avulla voisin auttaa muitakin saamaan yhteyden aitoon itseensä ja luottamaan sisäiseen ohjaukseensa.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun henkisyydestä rennosti, maanläheisesti ja hauskasti.

Henkisyys ei minulle ole korkealentoista hyminää, leijailevaa keijupölyä tai mystistä muminaa, vaan iloinen asia ja jatkuvasti läsnä arjessa: siinä miten elämme, kasvamme ja oivallamme, miten kohtelemme toisiamme ja miten lähestymme vähitellen todellista itseämme.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Tulkinnoissani, kirjassani, koulutuksissani ja verkkokurssillani muistuttelenkin sinua sisäisestä viisaudestasi, valostasi ja voimastasi ja rohkaisen sinua luottamaan intuitioosi.

Kun kuuntelet sydäntäsi ja seuraat iloa, et koskaan enää eksy.